kamp djeci donio pregršt uspomena

SEDAM DANA Učenici Osnovne škole Donji Kraljevec boravili na likovnom kampu u Mađarskoj

U kampu su sudjelovali učenici 5. i 6. razreda, 4 djevojčice i 2 dječaka te učiteljice Gabrijela Binder i Elena Kresinger

Ove su godine učenici Osnovne škole Donji Kraljevec boravili u likovnom kampu u Mađarskoj po 7. put. Sedmodnevni boravak u malom mjestu Bernecebarati, u kojem se i sam kamp nalazi, učenicima je donio pregršt uspomena, dobrih trenutaka i nezaboravnih iskustava.

U kampu su sudjelovali učenici 5. i 6. razreda, 4 djevojčice i 2 dječaka te učiteljice Gabrijela Binder i Elena Kresinger. Osim iz Hrvatske, u kampu su boravili i učenici iz Mađarske, Rumunjske i Slovačke. 

Znatiželjne polaznike kampa svaki su dan čekale zanimljive radionice poput izrade origamija, privjesaka i olovaka od drveta, nakita, goblena te izrada različitih predmeta od konca, plastike i papira. Pojedine radionice učenicima su predstavljale izazov, ali uz velik trud i upornost, svi su uspješno izvršili svoj zadatak. Sreća i ponos svakog učenika na kraju svog rada bili su izrazito vidljivi.

Osim likovnih radionica, učenici su sudjelovali i u dramskoj skupini kako bi se pripremili za predstavu koja je održana zadnji dan kampa. Svi zajedno prezentirali su svoje točke te tako oduševili znatiželjnu publiku. Zadnji dan kampa bio je rezerviran i za izložbu učeničkih radova koju je posjetio i gospodin Miljenko Horvat, načelnik Općine Donji Kraljevec te tako imao prilike vidjeti što su mladi Međimurci, kao i ostali sudionici, izrađivali proteklih dana.

Osim radionica, sudionici kampa svakodnevno su se družili uz ples, pjesmu i različite igre. Kao i svake godine, kamp Bernecebrati oduševio je svojom dobrom organizacijom, zanimljivim i kreativnim idejama, te ljubaznim i dobrim ljudima. Zahvaljujemo XV. okrugu na pozivu i nadamo se daljnjoj suradnji. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije