NA KRAJU ŠKOLSKE GODINE

GOSPODARSKA ŠKOLA ČAKOVEC Projekt WILL to MotivatE(U) na pola puta

Početkom lipnja, četvero učenika i tri profesorice proveli su nekoliko dana u Sloveniji u Celju

Četvero učenika i tri profesorice Gospodarske škole sudjelovali su u  mobilnosti KA2 projekta na temu Motivacija koja se od 3. do 7. lipnja održala u Celju u Sloveniji. Domaćin im je bila Gimnazija Celje Centar.

Učenici i njihove profesorice sudjelovali su u bogatom programu radionica na temu motivacija: Poezija i crtanje kao motivacijska sredstva, glazbena radionica, improvizirajući teatar, IKT – rad na tabletima, likovna radionica, psihološka radionica i druge. Profesorice su također hospitirale u nastavi pojedinih profesora celjske gimnazije i tako skupljale primjere dobre prakse. 

Za sve sudionike projekta bio je organiziran i bogat kulturni program, npr. razgled grada Celja, razgled dvorca grofova Celjskih, lov na blago i sl. Jedan dio programa organizirala je i Gospodarska škola. Profesorice su pripremile radionicu poezija i crtanje; neverbalni teatar i IKT-kvizovi s web alatima. Sudionici su razgledali Čakovec i nakon toga sudjelovali u navedenim radionicama.

U sljedećoj školskoj godini na redu su još posjete talijanskoj školi u pokrajini Toskani, školi na Islandu i u mađarskom gradu Segedinu. Gospodarska škola još jednom će biti domaćin, početkom lipnja 2020. godine, na samom kraju projektnih aktivnosti. 

U aktivnostima u Celju sudjelovali Matija Vidaković i Valentino Mirić, učenici 1CP, učenice 2FK razreda Tena Herak i Nensi Andrašec. U pedagoškoj pratnji bile su profesorice Katja Šimon, Martina Šoltić i Branka VlahekIvek, koja je ujedno voditeljica projekta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije