Dva Oskara znanja za 'treću'

PONOS III. OŠ ČAKOVEC Blaž Lukša i Vito Križaić nagrađeni Oskarima znanja!

Mentori učenika su učitelji Sanja Janušić i Zvonko Ljubić

U petak, 28. lipnja u Velikoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu dodijeljeni su Oskari znanja učenicima koji su ostvarili prvo mjesto na nekom od držvnih te jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima.

Uz nagrade učenicima, dodijeljene su zahvalnice i pohvalnice njihovim mentorima. Među najboljima, ove su se godine našla i dva učenika III. OŠ Čakovec. Blaž Lukša (7. razred) osvojio je prvo mjesto u državi istraživačkim radom na natjecanju iz Biologije, a Vito Križaić (8. razred) bio je najbolji na natjecanju iz Tehničke kulture (područje Elektrotehnika). Mentori učenika su učiteljica Sanja Janušić i učitelj Zvonko Ljubić

– Posebno nas veseli i čini ponosnima što bivši učenici naše škole dokazuju svoju izvrsnost i kao gimnazijalci. Među ovogodišnjim državnim i međunarodnim prvacima bilo ih je troje – Tina Čatlaić, David Bendelja i David Karlovčec. Nagrade, plakete i priznanja učenicima i mentorima uručio je naš župan Matija Posavec. Iskrene čestitke, dragi Oskarovci! – kažu iz škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije