ODUŠEVILA JE PRIJATELJSKA ATMOSFERA

UGOSTILI PROFESORICU Španjolka Elena Jimenez Muñoz oduševljena Srednjom školom Prelog

Na međimursko crno zlato, tj. bučino ulje brzo se navikla, dok joj je burek bio omiljeni doručak

Srednja škola Prelog je ugostila profesoricu Elenu Jimenez Muñoz iz partner škole Alonso da Madrigal koja se nalazi u španjolskom gradu Avila. Elena predaje informatiku i u okviru Erasmus+ programa htjela je upoznati hrvatski obrazovni sustav. Domaćin i vodič joj je bila prof. Kristina Jančec.

Obilazila je nastavu Informatike te Njemački i Engleski jezik jer je dobar znalac engleskog, njemačkog i francuskog jezika. Posebno joj se sviđao ugođaj u razredima i dijalozi s učenicima. Nada se da će i dalje surađivati u budućim razmjenama učenika i nastavnika. U Srednju školu Prelog svakako se želi vratiti jer ju je oduševila prijateljska i opuštena atmosfera koja vlada školom.

U slobodno vrijeme obilazila je Prelog i Međimurje, Trakošćan, Plitvička jezera i Zagreb. Na međimursko crno zlato, tj. bučino ulje brzo se navikla, dok joj je burek bio omiljeni doručak.

Ovo je za Srednju školu Prelog bila prva takva posjeta, a planirano je više ovakvih razmjena dobre prakse i u budućnosti. Već sljedeće školske godine dva nastavnika provest će tjedan dana u Njemačkoj strukovnoj školi u Cuxhavenu.

– Veselimo se novim pričama iz inozemstva! – kažu iz škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije