MEĐU NAJBOLJIM U HRVATSKOJ

U BIRANOM DRUŠTVU Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec u TOP 10 hrvatskih škola

- Ponosni smo na svoje učenike i nastavnike čijom smo zaslugom u biranom društvu najboljih! - poručuju iz čakovečke Gimnazije

Na Facebook stranici Olimpijada znanja objavljen je popis TOP 10 škola u Hrvatskoj, po broju učenika iz tih škola koji su u posljednjih 5-6 godina bili na međunarodnim natjecanjima.

U TOP 10 se našla i Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec čiji učenici i profesori postižu odlične rezultate u svim predmetima. Čakovečka Gimnazija nalazi se na odličnom sedmom mjestu što je dokaz da se odlično radi.

Posljednji veliki uspjeh s međunarodnog natjecanja postigli su David Bendelja i Franjo Križaić koji su osvojili treće mjesto na Međunarodnom natjecanju mladih znanstvenika (ICYS) u kategoriji biologije u Maleziji.

Hrvatski tim predvodi mentorica učenika, profesorica čakovečke Gimnazije dr.sc. Žaklin Lukša, a Međimurci su broncu osvojili svojim istraživačkim radom u konkurenciji 47 zemalja svijeta te im je pripala i 1. nagrada za najbolji plakat.

– Ponosni smo na svoje učenike i nastavnike čijom smo zaslugom u biranom društvu najboljih! – poručuju iz čakovečke Gimnazije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije