STUDENTI U BUDVI

TURIZMIJADA Studenti Međimurskog veleučilišta vrlo uspješni na međunarodnom susretu u Cnoj Gori

Studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu i ove su godine sudjelovali na Međunarodnom kongresu studenata turizma i hotelijerstva u Budvi te su i ove godine bili vrlo uspješni

U razdoblju od 4. do 8. svibnja 2019. godine studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, njih 62 u pratnji vanjskih suradnika veleučilišta Daria Struški i Tihane Miri sudjelovali su na 12. po redu međunarodnom susretu studenata turizma i hotelijerstva – Turizmijadi u Budvi, Crna Gora.

Studenti su sudjelovali u edukativnom, sportskom i zabavnog dijelu susreta.
Edukativni dio je osim predavanja stručnjaka iz područja turizma, ugostiteljstva, hotelijerstva i marketinga, uključivao i prezentacije radova studenata pod nazivom Case Study Challenge. Studenti su pisali i prezentirali radove na temu Hotela budućnosti.

Zadatak je bio za primjer uzeti hotel iz naše regije i inovativnim idejama, a poštujući tražena područja, opisati kako bi ga učinili hotelom budućnosti. Studenti 2. godine Menadžmenta turizma i sporta Marija Andrašek, Damir Horvat i Petra Sever pod vodstvom mentorice Tihane Miri prezentirali su svoj inovativan i zanimljiv rad koji je naišao na brojne pozitivne recenzije.

U sportskom dijelu Turizmijade, pod vodstvom voditelja sporta Daria Struški, naši studenti sudjelovali su u sljedećim sportovima: stolni tenis, atletika, futsal, odbojka i šah.

Osvojene su sljedeće nagrade: 1. mjesto u stolnom tenisu u muškoj konkurenciji – Dario Kraljić, 3. mjesto u stolnom tenisu u muškoj konkurenciji – Karlo Sakač, 1. mjesto u stolnom tenisu u ženskoj konkurenciji – Lorena Hudinec, 1. mjesto u odbojci u ženskoj konkurenciji – Sara Bobnjarić, Tea Puškadija, Ela Trstenjak, Mihaela Šebijan, Josipa Krumpič i Antonija Ivančić.

Odlazak studenata na Turizmijadu sufinanciran je proračunskim sredstvima Grada Čakovca, a studenti su se prepuni pozitivnih emocija i životnih iskustava vratili u Čakovec 9. svibnja, te već željno išćekuju sljedeću “Turizmijadu”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije