GOSTOVALE I U HRT-OVOJ EMISIJI

FOTO Učenice OŠ Nedelišće po drugi put predstavljale Međimurje na državnom natjecanju ‘Čitanjem do zvijezda’

Natjecale su se Nera Preložnjak, Katja Dania i Larisa Nomo Nemi u kvizu znanja, a u kategoriji plakata Nera Dolar. Učenice su gostovale i u emisiji 'Dobar dan, Hrvatska'

Drugu godinu za redom OŠ Nedelišće osvaja prvo mjesto na županijskoj razini natjecanja “Čitanjem do zvijezda” te se time plasira na državnu razinu natjecanja i to u čak dvije kategorije – u kategoriji plakata i u kategoriji kviza znanja.

Prošle školske godine OŠ Nedelišće su u kategoriji kviza znanja predstavljali Jan Špiclin, Larisa Nomo Nemi i Nera Preložnjak, a u kategoriji plakata Nera Dolar. Ove godine ekipa je bila u ponešto izmijenjenom sastavu i činile su je Nera Preložnjak, Katja Dania i Larisa Nomo Nemi, a u kategoriji plakata školu je i ove godine predstavljala Nera Dolar.

Na Državnom natjecanju u kategoriji kviza znanja djevojke su osvojile 12. mjesto od 36 škola, a u kategoriji plakata peto mjesto. Mentorica učenica je prof. Tamara Lajtman. Ono što je ove godine bilo posebno i uljepšalo je učenicama njihovu uspjesima bogatu godinu je poziv da gostuju na Hrvatskoj radioteleviziji u emisiji Dobar dan, Hrvatska.

11. travnja uputile su se u pratnji svoje mentorice prof. Lajtman u Zagreb na Hrvatsku radioteleviziju kako bi predstavile dugogodišnji projekt “Čitanjem do zvijezda”. U emisiji Dobar dan, Hrvatska gledatelje su upoznale sa svojom ljubavlju prema čitanju. U ugodnoj atmosferi ispričale su ponešto o svojem sudjelovanju na natjecanju “Čitanjem do zvijezda” i svakodnevnim navikama čitanja. Kući su pošle pune pozitivnih dojmova te obogaćene novim iskustvom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije