S POHVALOM Summa Cum Laude

BIVŠA GIMNAZIJALKA Tea Franjić završila studij na RIT-u s izvanrednim prosjekom i velikim priznanjem!

Zbog sjajnog prosjeka i brojnih aktivnosti osvojila je nagradu Outstanding Scholarship koju dobiva 1 % studenata cijelog RIT-a koji uključuje kampuse u Rochesteru, Dubaiju, Zagrebu, Dubrovniku, Weihaiju u Kini i u Prištini

– Jako smo sretni kada nam se javljaju bivši učenici, a osobito smo ponosni kad čujemo koliko su uspješni i zadovoljni! – kažu iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec.

Tako ih je razveselila bivša gimnazijalka Tea Franjić koja je završila International Business s titulom Summa Cum Laude, odnosno priznanjem za studente koji imaju kumulativni GPA iznad 3,8 od 4, na RIT-u – Rochester Institute of Technology Zagreb.

Zbog svog prosjeka i brojnih aktivnosti u koje se uključila osvojila je i nagradu Outstanding Scholarship. Tu nagradu dobiva u prosjeku 1 % studenata cijelog RIT-a koji uključuje kampuse u Rochesteru, Dubaiju, Zagrebu, Dubrovniku, Weihaiju u Kini i u Prištini.

Uz sve to, Tea je dvije godine članica kluba Business Environment Exploration te organizira posjete tvrtkama izvan Hrvatske, volontirala je i fotografirala na događanjima fakulteta, radila kao tutor, na recepciji i u knjižnici. Prošle je godine praksu odradila u Belgiji u organizaciji International School Sport Federation što može zahvaliti svojem srednjoškolskom volontiranju za Hrvatski školski sportski savez.

– Bravo, Tea, ti si ponos Gimnazije i dokaz da se dinamičnost, aktivnost, volontiranje i skupljanje različitih iskustava zaista isplate! Samo tako dalje! – poručuju iz čakovečke Gimnazije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije