AKTIVNOSTI

KINO ZA MLADE Učenici Ekonomske i trgovačke škole Čakovec u Centru za kulturu pogledali film ‘Iz sve snage’

- Film mi se ne sviđa jer je Nassim ostao bez majke već u šesnaestoj godini. Nema zanimljivih radnji, već prikazuje sve više i više problema koje je teško riješiti. Film je osvojio nagradu Lumiere Awards u Francuskoj 2018. godine - kaže Lea Držanić iz trećeg razreda.

Učenici Ekonomske i trgovačke škole Čakovec sudjeluje u ‘Kinu za mlade’ s profesoricom Senkom Sklepić, a u petak, 3. svibnja, u Centar za kulturu Čakovec  pogledali su film ‘Iz sve snage’ koji je režirao Chad Chenouga.

– Film je trajao 98 minuta. To je francuska teen drama. Glavni glumac je Khaled Alouach koji glumi šesnaestogodišnjeg Nassima. Na početku filma Nassimova majka se ubila. On je smješten u udomiteljsku obitelj gospođe Cousin, koju glumi Yolande Moreau. I dalje pohađa srednju školu za djecu višeg socijalnog statusa. Svojim prijateljima izmišlja da je kod ujaka, no oni uskoro otkriju gdje je on. Nassim je počinje agresivno ponašati i prkosi svima u udomiteljskoj kući. Stalno misli na majku i povlači se u sebe – stoji u priopćenju.

– Film mi se ne sviđa jer je Nassim ostao bez majke već u šesnaestoj godini. Nema zanimljivih radnji, već prikazuje sve više i više problema koje je teško riješiti. Film je osvojio nagradu Lumiere Awards u Francuskoj 2018. godine – kaže Lea Držanić iz trećeg razreda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije