VELIKI USPJEH

PONOS MERHATOVCA Lucian Hoblaj državni je prvak iz njemačkog jezika!

Na uspjehu Lucianu je čestitao Ervin Vičević, načelnik Općine Selnica, rekavši pri tome kako će Općina znati vrednovati ovaj veliki uspjeh junaka iz merhatovske doline znanja

Naselje Merhatovec u Općini i Župi Selnica obiluje mnogim talentima iz gotovo svih područja znanja i djelatnosti. Premda malo mjesto po broju stanovnika, Merhatovec je iznjedrio mnoge prvake, doprvake, polufinaliste i finaliste na županijskoj i državnoj razini.

U travnju, mjesecu koji je na isteku, sebe i svoje mjesto bivanja i življenja proslavio je Lucian Hoblaj, učenik Osnovne škole Selnica. Lucian je osvojio prvo mjesto na Državnom natjecanju iz njemačkog jezika u napetom i neizvjesnom finalu, u kojem je pobjednik postao najboljim znanjem njemačkog jezika. Tako piše u priznanju za osvojeno prvo mjesto koje potpisuje Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. Lucianova mentorica bila je Nives Tot.

Na uspjehu Lucianu je čestitao Ervin Vičević, načelnik Općine Selnica, rekavši pri tome kako će Općina znati vrednovati ovaj veliki uspjeh junaka iz merhatovske doline znanja. Iz doline koja je dala mnoge stručnjake koji danas rade u gospodarstvu i drugim djelatnostima u domovini i svijetu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije