daroviti učenici

OŠ BELICA Već šestu godinu zaredom obilježen je Dan darovitih učenika

Ove godine predstavili su se talentirani glazbenici škole

U srijedu, 27. ožujka u dvorani Osnovne škole Belica pripremljen je zabavni program za sve učenike od 1. do 8. razreda. Tradicionalno, već šestu godinu zaredom obilježen je Dan darovitih učenika.

Ove godine predstavili su se talentirani glazbenici naše škole. O važnosti glazbe u životu svakog čovjeka govorile su voditeljice programa i izdvojile nekoliko značajnih citata. Svojim izvedbama predstavila se tamburaška skupina i vokalni solisti u pratnji učitelja glazbene kulture, Josipa Kaučića.

Uživali smo i u zvukovima klavira, gitare, trube, bongosa, violine i boomwhackersa, a također i u izvedbi šaljivog monologa iz knjige Sanje Polak, kojim je naša škola predstavljena na ovogodišnjem Lidranu.  

Na oduševljenje svih prisutnih, učenici OŠ Belica, a ujedno članovi Limene glazbe Belica, pod dirigentskom palicom Stjepana Taradija Uteka, odsvirali su nekoliko poznatih skladbi i time je završio program namijenjen promociji darovite djece. Svi smo se uvjerili “bez glazbe, život bi bio pogreška” (Friedrich Nietzsche).

Najnovije