'treća smjena'

MALA SUBOTICA Ponovno u znaku broja 3. Zašto opet broj 3?

U Čakovcu je najava na plakatu DEJ SE GENI, DEJ SE POKRENI, u kafićima novi šećeri s istom porukom

Zeleni brojevi 3 ponovno se pojavili u Maloj Subotici. Mještani i prolaznici se pitaju što će se događati. No, nisu samo brojevi 3. U Čakovcu je najava na plakatu DEJ SE GENI, DEJ SE POKRENI, u kafićima novi šećeri s istom porukom.

Niste znali da je to povezano? Eto, mi smo prvi saznali što se zbiva, iz OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica. Tri su to poveznice najava za ”Treću smjenu”,  događaj koji se će održati 12. travnja 2019. od 16.00 nadalje u prostorijama osnovne škole.

Uskrsni sajam, radionice, igraonice, prezentacije udruga, srednjih škola, pojedinaca i još mnogo toga očekuje vas u sobočkoj školi. Više od 20 različitih aktivnosti koje će biti raspoređene po čitavoj školi. Zbog velikog interesa izlagača i sudionika detaljni raspored događanja objavit ćemo uskoro na našim stranica.

Zapamtite i posjetite događanja u školi. Rezervirajte svoje slobodno vrijeme i dođite. Povežimo školu i život društvene zajednice u našoj sredini – poručuju iz Škole. Vidimo se. ”Genite se i pokrenite i vi”!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije