Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
GIMNAZIJALCI 'RASTURILI' Učenici čakovečke Gimnazije odlični na natjecanju iz matematike
Gimnazija J. Slavenskog Čakovec

Županijsko natjecanje

GIMNAZIJALCI 'RASTURILI' Učenici čakovečke Gimnazije odlični na natjecanju iz matematike

- Čestitke natjecateljima i njihovim mentoricama, profesoricama Tamari Srnec, Mirjani Hranilović, Štefaniji Požgaj i profesoru Nikoli Lepenu! - poručuju iz Gimnazije

Stigli su i službeni rezultati nedavno održanog Županijskog natjecanja iz matematike, a odlične rezultate postigli su učenici Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec.

U kategoriji prvih razreda matematičke gimnazije najbolji je Ivan Premuš, drugo mjesto zauzela je Jelena Kovačić, a treće David Latin. Paula Horvat i Petar Belošević osvojili su prva dva mjesta među drugim razredima, a Martin Josip Kocijan, David Karlovčec i Lana Šprajc osvojili su prva tri mjesta među trećim razredima.

Od maturanata najbolji su Filip Vinković i Lovro Pepelko. U kategoriji opće gimnazije Ema Bilaver i Sanela Novak osvojile su četvrto mjesto u kategoriji prvih i drugih razreda, a Dijana Tot i Marta Novak najbolje su među trećim razredima.

- Čestitke natjecateljima i njihovim mentoricama, profesoricama Tamari Srnec, Mirjani Hranilović, Štefaniji Požgaj i profesoru Nikoli Lepenu! - poručuju iz Gimnazije.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!