Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
SREDNJA ŠKOLA PRELOG Ekonomisti ostvarili izvrsne rezultate na sajmu vježbeničkih tvrtki
Srednja škola Prelog

MEĐUNARODNI SAJAM

SREDNJA ŠKOLA PRELOG Ekonomisti ostvarili izvrsne rezultate na sajmu vježbeničkih tvrtki

Ekonomisti 3. razreda Srednje škola Prelog predstavili su se sa svojom vježbeničkom tvrtkom za organizaciju vjenčanja I DO d.o.o. te osvojili prvo i treće mjesto

U srijedu, 13. ožujka 2019. godine, održan je 17. međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki u organizaciji Udruge poduzetnika i Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarine Zrinski u Zagrebu. Pokrovitelji Sajma bili su Hrvatski sabor, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, grad Zagreb, a generalni sponzor bila  je Školska knjiga.

U jakoj međunarodnoj konkurenciji u kojoj su sudjelovale 42 tvrtke iz zemlje i inozemstva, ekonomisti 3. razreda Srednje škola Prelog sa svojom vježbeničkom tvrtkom za organizaciju vjenčanja I DO d.o.o. postigli su izvrstan rezultat i to u dvije od ukupno 3 kategorije. Dakle, osvojili smo 1. mjesto u vizualnom identitetu tvrtke i 3. mjesto prema broju kupoprodajnih transakcija.Njihova kreativnost i snalažljivost došla je punog izražaja prilikom stvarnog poslovanja – razgovor sa svim vježbeničkim tvrtkama i nakon toga popunjavanje narudžbenica, računa i naloga za uplatu te komunikacija s poslovnim partnerima.

Uređenje štanda bilo je izuzetno lijepo i maštovito, a najviše se bodovao izgled kataloga, cjenika, vizitki i loga te je ukupan dojam rezultirao osvajanjem prvog mjesta.Naši su mladi uspješni poduzetnici: Emma Oto, Tena Petković, Ivona Škoda, Klaudija Zvonarek i Stjepan Marčec, a sve pod mentorstvom profesorice Darinke Mustač. Čestitamo učenicima i mentorici!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!