Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
VIDEO Glasajte za učenice Srednje škole Čakovec koje su zablistale u plesnom videu
Srednja škola Čakovec

PLESNI VIRTUALNI SHOW

VIDEO Glasajte za učenice Srednje škole Čakovec koje su zablistale u plesnom videu

Učenice Srednje škole Čakovec i ove su godine snimile pravi plesni show!

Hrvatski školski sportski savez od 2014. godine provodi projekt pod nazivom ‘Školski plesni virtualni show’ čiji je cilj potaknuti mlade na bavljenje tjelesnom aktivnošću, razvoj kreativnosti plesnim pokretom te druženje učenika i učenica na zanimljiv i produktivan način. 

Projekt je natjecateljskog karaktera te osmišljene koreografije moraju biti zabilježene video uratkom. Prijave pristižu iz svih krajeva Hrvatske, a već treću godinu za redom u projekt su se uključile i učenice Srednje škole Čakovec koje su ove godine snimile pravi plesni show! Uz školske i izvanškolske aktivnosti, djevojke su slobodno vrijeme iskoristile za redovite treninge kako bi ovogodišnja snimka bila još bolja od prethodnih. Pod vodstvom profesora tjelesne i zdravstvene kulture Željka Domjanića i vanjske suradnice Ane Vodišek, učenice opće gimnazije zaista su pokazale da se uz malo truda može sve.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koreografiju su osmislile Marija Bralić, Lana Posedi, Mirjam Krznarić, Ida Šoltić, Helena Židov, Una Krauthacker, Magdalena Kralj, Ema Vurušić i Angie Polanec, dok je njihov plesni show zabilježio snimatelj Žan Novosel.Bira se najbolja, ali i najpopularnija plesna grupa, a svi video uradci objavljeni su na mrežnim stranicama Hrvatskog školskog sportskog saveza (Facebook i web stranica HŠSS-a). Glavni kriterij za određivanje najpopularnije plesne izvedbe jest ‘lajk’ na Facebook stranici, a za plesni video Srednje škole Čakovec možete glasati OVDJE: (https://www.facebook.com/events/337418696914049/permalink/337880263534559/) do ponedjeljka, 18. ožujka. 

Svojim glasom podržite mlade kreativne Međimurke, a njihov video možete pogledati u nastavku.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!