Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
MASKIRANI UTORAK Maškarijada u Graditeljskoj školi Čakovec
Graditeljska škola Čakovec

graditeljska škola čakovec

MASKIRANI UTORAK Maškarijada u Graditeljskoj školi Čakovec

Organizirana je izložba maski, prodavali su se kolači, učenici su imali štand za bodypainting, a sve je upriličio i bogati glazbeni program te pjevanje karaoka

Maskirani utorak u Graditeljskoj školi Čakovec proveli smo u veselom raspoloženju. Kako i ne bi, i učenici i profesori maskirali su se u razne likove iz bajki, poznate osobe iz prošlosti, tako da je bilo zaista zanimljivo proći našim hodnicima. Povodom maškara organiziran je i program u međusmjeni na kojem se okupila cijela škola. 

Organizirana je izložba maski, prodavali su se kolači, učenici su imali štand za bodypainting, a sve je upriličio i bogati glazbeni program te pjevanje karaoka. 
Najvažniji događaj bio je ples maškara te izbor najljepše maske. Žiri za izbor, sastavljen od profesora i učenika, imao je zaista težak zadatak.Maštovitost ideje, vjernost prezentiranja, trud oko izrade maske bili su ključni za odabir najbolje maske, a nagrade su osvojili:
- Iva Plemenčić, 1.c
- Veronika Čretni, 4.c
- Nevena Peras, 1.c
- Filipa Ščuka, 3.c

Na izložbi maski nagrađene su najbolje i najoriginalnije maske, koje su izradili učenici, a nagrađeni su:
- Ana Marija Cmrečnjak, 2.d
- Jonida Lushaj, 1.c
- Iva Plemenčić, 1.c
- Nikolina Plevnjak, 1.dČestitamo pobjednicima! Vrijedno je spomenuti da je bogate nagrade i cjelokupni program organizirala profesorica Ljiljana Ille uz pomoć kolega. Škola je dobila i novi vizual u glavnom holu, a sve posvećeno tom danu. Kako u našoj školi već postoji tradicija ovakve bogate Maškarijade, potičemo sve učenike i djelatnike da se ponovno okušaju u izradi svoje maske dogodine!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!