STOLNI TENIS

Stolnotenisko natjecanje za učenike osnovnih škola u Gornjem Mihaljevcu

Sudjelovale su ekipe iz OŠ Štrigova, OŠ dr. Ivana Novaka Macinec i OŠ Gornji Mihaljevec.

U subotu, 2. ožujka u Domu kulture u Gornjem Mihaljevcu održano je natjecanje u stolnom tenisu za učenike osnovnih škola kao pilot projekt uključivanja mladih osnovnoškolaca u ovaj vrlo popularan sport. Organizator natjecanja bila je Udruga sportske rekreacije Sport za sve iz Dragoslavec Brega.

Sudjelovale su ekipe iz OŠ Štrigova, OŠ dr. Ivana Novaka Macinec i OŠ Gornji Mihaljevec. Iako je turnir bio amaterski, rezultati su se bilježili i konačan poredak izgledao je ovako: 1. OŠ Gornji Mihaljevec (2 pobjede) 2. OŠ Štrigova (1 pobjeda) i 3. OŠ dr. Ivana Novaka Macinec (bez pobjede, u nekompletnom sastavu pa je za njih igrao igrač iz OŠ Gornji Mihaljevec, Filip Novak 8.r.).
Ekipa OŠ Gornji Mihaljevec nastupila je u sastavu: Fran Vurušić (4.r.), Domagoj Heric (3.r.), Marko Jambrović (8.r.) i Sven Dimač (5.r.), a najbolji igrač po rezultatima u setovima bio je Fran Vurušić. Svaki igrač dobio je medalju, a ekipa diplomu i pehar koji im je uručila ravnateljica škole Gornji Mihaljevec Karmen Sklepić.

Čestitamo svim igračima na igri, sucima Bojanu Jambroviću, Antunu Jambroviću i Draženu Hericu na suđenju, a predsjedniku Udruge Goranu Miljančiću na samoj ideji projekta i organizaciji, u nadi da će ovaj turnir postati tradicionalan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije