Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
IDU NA DRŽAVNO Ekonomisti Srednje škole Prelog najbolji poduzetnici!
Srednja škola Prelog

natjecanje iz Poduzetništva

IDU NA DRŽAVNO Ekonomisti Srednje škole Prelog najbolji poduzetnici!

Preloški tim činili su Kristian Kolar, Neven Ovčar i Tena Treska, a za natjecanje su ih pripremale nastavnice Tanja Gregur i Mirela Petković

U četvrtak, 21. veljače 2018., u Ekonomskoj i birotehničkoj školi Bjelovar bilo je održano međužupanijsko natjecanje iz Poduzetništva na kojem su se natjecali učenici ekonomskih škola s područja Međimurske, Varaždinske, Sisačko-moslavačke, Karlovačke, Bjelovarsko-bilogorske i  Koprivničke-križevačke županije.

Na natjecanju je sudjelovao tim ekonomista iz Srednje škole Prelog te je osvojio prvo mjesto i svojim rezultatom izborio plasman na državno natjecanje Worldskills Croatia.  Preloški tim činili su Kristian Kolar, Neven Ovčar i Tena Treska, a za natjecanje su ih pripremale nastavnice Tanja Gregur i Mirela Petković.Državno natjecanje Worldskills Croatia će se održati od 26. do 28. ožujka 2019. godine na Zagrebačkom velesajmu. WorldSkills Croatia je državno natjecanje učenika strukovnih škola, najveće strukovno natjecanje u ovom dijelu Europe.

Oko 300 najboljih učenika strukovnih škola natjecat će se u više od 30 strukovnih disciplina u kojima će prezentirati stručne kompetencije te demonstrirati vještine potrebne za uspješno obavljanje zadataka karakterističnih za određeno strukovno zanimanje.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!