Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
VELIKO PRIZNANJE Gospodarska škola Čakovec najbolja strukovna škola u Hrvatskoj!
Ž.M.

U DUALNOM OBRAZOVANJU

VELIKO PRIZNANJE Gospodarska škola Čakovec najbolja strukovna škola u Hrvatskoj!

Gospodarska škola u suradnji s tvrtkom HAIX njeguje poseban oblik obrazovanja uz rad u tvornicama. To je prepoznato i proglašeno je najboljom suradnjom u RH

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora (AHK) prvi put pod pokroviteljstvom Njemačkog veleposlanstva u Zagrebu te Ministarstva znanosti i obrazovanja RH predstavlja AHK nagradu za strukovno obrazovanje.

Nagrada je namijenjena tvrtkama i obrazovnim ustanovama u Hrvatskoj koje zajednički i aktivno vlastitim inicijativama potiču dualno strukovno obrazovanje s naglaskom na praktičnim vještinama, a usmjereno na potrebe gospodarstva.

Gospodarska škola iz Čakovca u suradnji s tvrtkom HAIX njeguje poseban oblik obrazovanja s naglaskom na obrazovanje u tvornicama uz rad. Ovakav oblik obrazovanja prepoznat je u Njemačko-hrvatskoj industrijskoj i trgovinskoj komori te je suradnju Gospodarske škole i tvrtke HAIX proglasila kao najboljom suradnjom u RH.

Ovo vrijedno priznanje preuzeo je ravnatelj Gospodarske škole Renato Vinko u četvrtak7. veljače u Hotelu Westin u Zagrebu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!