DAN MOČVARNIH STANIŠTA

GLOBOVCI Integrirana nastava GLOBE programa engleskog jezika II. OŠ Čakovec, OŠ Prelog i OŠ Belica

U okviru programa GLOBE održana je integrirana nastava engleskog jezika, geografije, prirode i društva i biologije/prirode

Globovci II. OŠ Čakovec, OŠ Prelog i OŠ Belica obilježili su Međunarodni dan zaštite močvara i močvarnih staništa. U okviru programa GLOBE održana je integrirana nastava engleskog jezika, geografije, prirode i društva i biologije/prirode. Održane su edukativne radionice, igre i prezentacije.

Učiteljica Branka Lamza motivirala je učenike uvodnom radionicom o razvojnom ciklusu žaba na engleskom jeziku. Mali globovci iz OŠ Belice i OŠ Prelog aktivno su sudjelovali u radionici igrokazom i igrom i usvojili osnovne pojmove i sadržaje na engleskom jeziku.

Globovci II. OŠ Čakovec Dora Žerjav, Dino Dvanajščak, Leona Pergar i Zara Krištofić održali su edukativnu radionicu o močvarnim staništima i rasprostranjenosti žaba u svijetu i Hrvatskoj. Voditeljica GLOBE programa Biljana Forgač koordinirala je radionicu o razvojnom ciklusu žaba.

Učenici su praktičnom izradom plakata prikazali razvojni ciklus i prezentirali i objasnili svoj mali istraživački rad. Voditeljice gostujućih škola bile su Melita Trupković iz OŠ Prelog i Marina Ostrugnjaj i OŠ Belica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije