Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
KREATIVNI LIDRANOVCI U Draškovcu održana međuopćinska smotra za donje Međimurje
I.B.

LIDRANO

KREATIVNI LIDRANOVCI U Draškovcu održana međuopćinska smotra za donje Međimurje

Povjerenstvo je za međuopćinsku razinu odabralo 20 literarnih i 12 novinarskih radova, 3 radijske emisije te 3 radioigre

U Sportskoj dvorani Osnovne škole Draškovec održana je međuopćinska smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2019.

Smotru je, u ime organizatora, otvorio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Međimurske županije Branko Sušec, a nazočnima su se još obratili ravnateljica OŠ Draškovec Margit Mirić, gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek i predsjednica međuopćinske Smotre za donje Međimurje Ivana Beti.

Nakon nastupa malih školskih folkloraša, uslijedila je prezentacija pojedinačnih recitala, monologa i dramsko-scenskih predstava u kojima je sudjelovalo četrdesetak učenika i osamnaest mentora. Povjerenstvo je za međuopćinsku razinu odabralo 20 literarnih i 12 novinarskih radova, 3 radijske emisije te 3 radioigre.

Sudionicima LiDraNa želimo i dalje puno uspjeha i prolazak na višu županijsku razinu uz moto koji prati ovu Smotru: - Djeco, sanjajte i stvarajte. Od odabranih misli sagradite svjetove čudesne ljepote. Putujte u beskonačnost i otkrit ćete sebe u svemu - kaže predsjednica povjerenstva za međuopćinsku Smotru Lidrano 2019. za donje Međimurje Ivana Beti.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!