TRUD SE ISPLATIO

USPJEŠNI GIMNAZIJALCI Magdalena putuje u Bjelorusiju, David i Franjo u Maleziju!

Magdalena Žokalj sudjelovat će na Turniru mladih prirodoslovaca u Minsku, a David Bendelja i Franjo Križaić putuju na šestodnevnu konferenciju u Kuala Lumpur

U kolovozu će glavni grad Bjelorusije, Minsk, biti domaćin Turnira mladih prirodoslovaca, a članica hrvatske ekipe bit će i gimnazijalka Magdalena Žokalj, učenica 1.c razreda.

Magdalena je na državnom natjecanju na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva izborila mjesto među šest najboljih koji će predstavljati Hrvatsku.

– Bravo, Magdalena, želimo ti mnogo uspjeha! Čestitamo i njezinoj mentorici, profesorici Lari Kralj! – poručuju iz Gimnazije Josipa Slavenskog.

Odlično ostvarenje postigli su i David Bendelja te Franjo Križaić. Prošle su godine osvojili prvo mjesto na državnom natjecanju iz biologije u kategoriji istraživačkog rada, a sada ih očekuje avantura života.

Naime, David i Franjo pozvani su na International Conference of Young Scientists (ICYS). Konferencija će se održati od 19. do 25. travnja 2019. u Kuala Lumpuru!

Čestitke Davidu i Franji, kao i Magdaleni, na sjajnim uspjesima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije