Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
OŠ STRAHONINEC Na Božićnom sajmu skupljali pomoć za učenike slabijeg imovinskog statusa
T.H.

za pohvalu

OŠ STRAHONINEC Na Božićnom sajmu skupljali pomoć za učenike slabijeg imovinskog statusa

Bilo je svega - tombole, pomfrita, muffina, čajeva, fotografiranja...

U petak, 14. prosinca u OŠ Strahoninec održao se Božićni sajam. Učitelji, učenici i njihovi roditelji pripremali su proizvode za sajam, pekli muffine ili donosili donacije za tombolu i čajanku. U nastavku prenosimo što kažu iz OŠ Strahoninec.

- Prije sajma svi su pozvani mogli kupiti bonove pomoću kojih su onda kupovali proizvode, a sve donacije skupljale su se za projekt „Škola za sebe“ u kojem pomažemo učenicima slabijeg imovinskog statusa i onima kojima je pomoć potrebna u našoj školi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sajam je trajao od 11 do 12 sati za za niže razrede, a za više od 12 do 13 sati. Svaki razred predmetne nastave bio je zadužen za nešto. Bilo je svega: tombole, prodaje pommes fritesa kojeg je pripremala naša kuharica, muffina koje su pekli učenici s roditeljima, čajeva i fotografiranje kod naše foto grupe. Dok su neki ispijali čaj uz božićnu glazbu, drugi su čekali u redu za pommes frites ili se sladili muffinima.

- Tombola je bila najpopularnija, ali ubrzo je ponestalo svega! Nama se najviše svidio ugođaj i osmjesi koji su stvarali učenici i njihovi roditelji - rekle su učenice iz 6. razreda.

Hvala svima na odazivu i pomoći za dobre svrhe! - poruka je iz OŠ Strahoninec.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!