za pohvalu

OŠ STRAHONINEC Na Božićnom sajmu skupljali pomoć za učenike slabijeg imovinskog statusa

Bilo je svega - tombole, pomfrita, muffina, čajeva, fotografiranja...

U petak, 14. prosinca u OŠ Strahoninec održao se Božićni sajam. Učitelji, učenici i njihovi roditelji pripremali su proizvode za sajam, pekli muffine ili donosili donacije za tombolu i čajanku. U nastavku prenosimo što kažu iz OŠ Strahoninec.

– Prije sajma svi su pozvani mogli kupiti bonove pomoću kojih su onda kupovali proizvode, a sve donacije skupljale su se za projekt “Škola za sebe” u kojem pomažemo učenicima slabijeg imovinskog statusa i onima kojima je pomoć potrebna u našoj školi.

Sajam je trajao od 11 do 12 sati za za niže razrede, a za više od 12 do 13 sati. Svaki razred predmetne nastave bio je zadužen za nešto. Bilo je svega: tombole, prodaje pommes fritesa kojeg je pripremala naša kuharica, muffina koje su pekli učenici s roditeljima, čajeva i fotografiranje kod naše foto grupe. Dok su neki ispijali čaj uz božićnu glazbu, drugi su čekali u redu za pommes frites ili se sladili muffinima.

– Tombola je bila najpopularnija, ali ubrzo je ponestalo svega! Nama se najviše svidio ugođaj i osmjesi koji su stvarali učenici i njihovi roditelji – rekle su učenice iz 6. razreda.

Hvala svima na odazivu i pomoći za dobre svrhe! – poruka je iz OŠ Strahoninec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije