UČENIČKA ZADRUGA KRUGG

FOTO Mali jubilej Božićnog sajma Graditeljske škole Čakovec, evo kakve unikate su pripremili

U ponudi su prigodni unikatni radovi od keramike, stakla i drva te božićne čestitke po pristupačnim cijenama

Učenička zadruga Graditeljske škole Čakovec ‘KRUGG’ ovogodišnji je Božićni sajam organizirala u tijekom vikenda 7. i 8. prosinca te 14. i 15. prosinca.

Unikati koje su učenici izradili uz pomoć mentora, izloženi su na katu hola dvorane Graditeljske škole Čakovec, stoga ih tamo možete potražiti još danas (petak) do 19 sati i u subotu od 9 do 13 sati. Božićni sajam održava se već petu godinu za redom u organizaciji učeničke zadruge, koja broji više od 80 učenika.

>> Božićni sajam Graditeljske škole Čakovec

U okviru zadruge djeluju sekcije za drvo, staklo, keramiku, sekcija za grafiku, dizajn i audiovizualne tehnologije, sekcija za produkt dizajn te za građevinske usluge.

S radom udruge i izradom proizvoda za prodaju upoznala nas je voditeljica sekcije za staklo Tatjana Lukman, koja ističe kako su cijene radova, s obzirom na to da je svaki proizvod unikatan, svake godine vrlo pristupačne.

– Dođite pogledati ovogodišnju ponudu prigodnih unikatnih radova od keramike, stakla i drva te božićnih čestitki. Pronađite za sebe i svoje bližnje prigodne poklone za predstojeće blagdane! – poručuju iz Graditeljske škole Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije