BOŽIĆNA ČAROLIJA

FOTO Dobro se uvijek dobrim vraća: Predivna božićna priredba Osnovne škole Goričan

Božićna priredba bila je najljepši dar koji su učenici i voditelji za Božić darovali svim posjetiteljima

Dana 12. prosinca 2018. u prepunoj dvorani Doma kulture Goričan održana je božićna priredba učenika OŠ Goričan. U jednosatnom programu posjetitelji su mogli uživati u pravoj božićnoj čaroliji.

U prvom dijelu programa nastupili su veseli, razigrani i raspjevani učenici razredne nastave koji su u svojim recitacijama i pjesmama dočarali duh Božića i okupljenima uputili božićne čestitke. Učenike su uvježbali njihovi učitelji: Jelena Blažek, Ivan Karol, Kristina Sisek, Draženka Žvorc, Nada Šalari i Marija Horvat.

U drugom dijelu programa sudjelovali su učenici predmetne nastave. Zbor i dramska skupina sastavljena od učenika 5. i 6. r. izveli su mjuzikl Patnje jednog vuka i svima poručili da se dobro uvijek dobrim vraća i da svatko u svom životu zaslužuje drugu priliku. Učenike su uvježbavale učiteljice Romana Holetić i Snježana Granatir, a u osmišljavanju scenografije i kostimografije pridružio im se i učitelj Emanuel Varović.
Ravnatelj Zlatko Varošanec svima je uputio božićnu čestitku i najavio posljednju točku – sjajne plesače Atome koji su imali vrlo upečatljiv nastup koji je publika popratila ovacijama. Božićna priredba bila je najljepši dar koji su učenici i voditelji za Božić darovali svim posjetiteljima. Svima su na kraju zaželjeli čestit i blagoslovljen Božić i uspješnu novu godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije