ŠKOLSKA ČAROLIJA ADVENTA

OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica posjetio popularni Kazo

Casimir Nomo Nemi Rodrigue održao je vrlo zanimljivo predavanje o Africi

‘Školska čarolija Adventa’ održala se u Osnovnoj školi Tomaša Goričanca Mala Subotica. Večer je započela interesantnim i poučnim predavanjem o Africi, a predavanje je održao simpatični Casimir Nomo Nemi Rodrigue, popularni Kazo.

Nakon predavanja učenici, roditelji i posjetitelji uključili su se u interaktivne radionice ovogodišnje Večeri matematike. Večer matematike nalik je sajmu, sudionici obilaze “matematičke stanice” i odabiru aktivnosti u kojima će sudjelovati. Materijali s detaljnim uputama o pojedinoj aktivnosti dostupni su na svakoj stanici, a pomoć u snalaženju i rješavanju zadataka pružali su učiteljice i učitelji škole.

Kroz cijelo vrijeme održavao se i školski božićni sajam gdje su se mogle kupiti rukotvorine učenika Zadruge ‘Drenek’. Svoju humanost posjetitelji su mogli pokazati doniravši prehrambene proizvode uključivši se u humanitarnu akciju HVIDR-e pod nazivom “Međimurje za svoje branitelje” ili doniravši za provedbu projekta “škole za Afriku”. Za organizaciju ovog projekta zaslužno je Hrvatsko matematičko društvo, a za provedbu su zaslužni vrijedni učitelji škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije