AUTOM SRUŠIO KAPELICU

VIDEO I FOTO Dan poslije: Od kapelice u Gornjem Hrašćanu nije ostalo gotovo ništa

- Kapelica će se obnoviti, a o svemu će odlučiti Župno vijeće na sljedećem susretu - rekao nam je prečasni Stjepan Markušić

U četvrtak, 29. studenoga oko 20:45 sati u Gornjem Hrašćanu, u Čakovečkoj ulici dogodila se nesvakidašnja nesreća.

– Vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 18-godišnjak sa šireg područja Općine Gornji Mihaljevec, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć) zbog čega je u zavoju sišao istog izvan kolnika i udario u prometni znak obavijesti, a u nastavku kretanja i udara u metalnu ogradu te kapelicu.

Kao putnik u automobilu nalazio se 21-godišnjak sa šireg područja Općine Nedelišće. Na mjesto događaja je izašla ekipa hitne pomoći, no srećom potrebe za njihovom intervencijom nije bilo. Vozač će biti prekršajno sankcioniran – izvijestili su danas  iz PU međimurske.

Nakon jučerašnjih zastrašujućih fotografija, i danas smo bili ma mjestu nesreća, a od kapelice nije ostalo gotovo ništa. Za komentar smo pitali prečasnog Stjepana Markušića, župnika župe Pohoda BDM u Macincu kojoj pripada navedena kapelica.

                                   (Video: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell)

Velečasni Markušić navodi da je kapelica vlasništvo Varaždinske biskupije i da ga do sada nitko nije kontaktirao u vezi s nesrećom. – Svakako, kapelica će se obnoviti, a o svemu će odlučiti Župno vijeće na sljedećem susretu – rekao je Markušić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije