LIDICE 2018

Nagrađen rad Mie Medvedec na 46. Međunarodnoj izložbi dječjeg likovnog stvaralaštva

Na izložbu, na kojoj je sudjelovalo ukupno 79 zemalja iz cijelog svijeta, pristiglo je ukupno 560 radova iz Republike Hrvatske. Nagrađen je 21 rad

U Hrvatskom školskom muzeju održana je 26. studenog 2018. svečanost dodjele diploma i priznanja autorima i mentorima nagrađenih radova na 46. Međunarodnoj izložbi dječjeg likovnog stvaralaštva “Lidice 2018.”.

Na izložbu, na kojoj je sudjelovalo ukupno 79 zemalja iz cijelog svijeta, pristiglo je ukupno 560 radova iz Republike Hrvatske. Nagrađen je 21 rad.

Iz OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica nagrađen je rad kojeg je naslikala Mia Medvedec, učenica 3.a razreda. Mentorica joj je učiteljica Ljiljana Rinkovec. Iz iste škole nagrađene su još dvije učenice za svoje fotografije koje je poslao Hrvatski fotosavez Zagreb. To su Julija Janković i Ana Blažona, obje učenice 8. razreda.

Diplome i priznanja učenicima i ustanovama uručio je Njegova Ekselencija gospodin Vladimír Zavázal, veleposlanik Republike Češke u Republici Hrvatskoj. Nagrađeni radovi iz cijele Hrvatske sudjelovali na ovogodišnjoj međunarodnoj izložbi “Lidice 2018” u organizaciji Hrvatskoga školskog muzeja i Veleposlanstva Republike Češke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije