VEČER MATEMATIKE

Matematički tepisi u Svetom Jurju na Bregu puni kreativnosti i maštovitosti

Uoči Večeri matematike u OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu organiziran je školski natječaj čija je tema bila Matematički tepih.

U četvrtak, 6. prosinca u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu, kao i brojnim školama diljem Hrvatske, održat će se Večer matematike. Radionice su namijenjene roditeljima i učenicima koji će zajedno proći razne matematičke igra i uživati u matemagičnom svijetu.

Kao najava Večeri matematike u ovoj školi organiziran je natječaj s temom Matematički tepih za sve učenike od prvog do osmog razreda. Radovi su bili kreativni, originalni i maštoviti pa je četveročlanoj komisiji sastavljenoj od učitelja likovne kulture i matematike bilo vrlo teško odabrati one najbolje. Ranije je dogovoreno da će biti nagrađen jedan rad po razredu, a svi oni koji su uložili puno truda i napora u svoje radove nagrađeni su ulaznicama za bazene i poklon paketom Alfe.

Učenici čiji su radovi nagrađeni su: Lovro Lisjak 1. c, Ema Horvat 2. a, Ivan Levačić 3. c, Luka Tkalec 4. b, Helena Janušić 5. b, Karla Zanjko 6. b, Klara Mesarić 7. b te Vida Petričević i Lana Pintarić 8. b. Uz njihove radove i ostali radovi će biti na panoima u školi kako bi ih mogli vidjeti svi sudionici Večeri matematike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije