'ZDRAVI TULUM'

OŠ Šenkovec: Tulum s(l)ova treći put zaredom oduševio učenike

Čitanje u mraku uz svjetlost svijća uvijek je zanimljiv događaj u školi

I ove godine u OŠ Petar Zrinski Šenkovec održan je Tulum slova i to 16. studenoga 2018. u noćnom terminu od 19 sati do ponoći. To je večer koju s nestrpljenjem čekamo, u kojoj uz omiljene ulomke  i u društvu najboljih prijatelja spajamo i potičemo kreativnost, radost te uz svjetlost svijeća stvaramo ugodne trenutke čitanja omiljenih  književnih djela. 

Treći po redu Tulum s(l)ova mogli bismo nazvati “Zdravi tulum” jer smo isprobavali različite vrste voća, pravili smootije te se tako opskrbili vitaminima za nadolazeću jesen i zimu. Da kreativnost spava u svakome od nas, shvatili smo kada smo dekoracijama uz pomoć voća i povrća izradili razne oblike životinja i stvari koje nas okružuju. 
Sedmaši i osmaši odmjerili su snage u mozgalicama i zagonetkama, a odabrana je i najbolja dekoracija voća na tanjuru. 

S učenicima su u pratnji bile učiteljice Martina Hrženjak, Mateja Pintarić, pedagoginja Mirta Matulić, knjižničarka Lidija Toth, a posjetila nas je i bila s nama tijekom večeri učiteljica Mateja Levačić. Tulum smo nastavili gledanjem omiljenog filma po preporuci osmaša, uz nezaobilazne smootije u kojima smo uživali. Još jedan Tulum slova je iza nas i već se veselimo novom tulumu iduće godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije