OŠ Gornji Mihaljevec

FOTO Stela Lovrec uspješna na likovno-literarnom natječaju Knjižnice ‘Nikola Zrinski’ Čakovec

Stela je dobila hvalevrijednu nagradu – knjigu i godišnju članarinu u knjižnici Nikola Zrinski te nije skrivala oduševljenje

Na Dječjem odjelu Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec povodom Mjeseca hrvatske knjige upriličen je program dodjele nagrada najčitačima i nagrađenim učenicima osnovnih škola diljem Međimurja među kojima je i učenica OŠ Gornji Mihaljevec Stela Lovrec

Knjižničarka Blaženka Hunjadi-Bašek sa suradnicom Helenom Drvoderić Andrašec podijelila je nagrade najčitačima 2018. i dobitnicima nagrada u likovno-literarnom natječaju “Šetnja stazom tradicije” te programu “Bla bla”. Nagrađeni učenici pročitali su svoje literarne radove na temu ‘Baš baština’ čemu je bio posvećen ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige. 
Učenica Stela Lovrec napisala je i obojila rad na temu glagoljice. Ona je uz pomoć svoje asistentice Ive Novak usmjerila svu svoju kreativnost u rad te je uspješno obavila zadatak koji je podsjetio na to da je u jeziku moguća promjena, ali da iza te promjene stoje godine i godine povijesne zbilje.
Mentorica učenice je Lidija Novak Levatić. Stela je dobila hvalevrijednu nagradu – knjigu i godišnju članarinu u knjižnici Nikola Zrinski te nije skrivala oduševljenje. Izložba radova na kojoj je i rad učenice Stele Lovrec upriličena je u predvorju Dječjeg odjela. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije