OŠ MURSKO SREDIŠĆE

Učenice i učenici 7./8. razreda postali županijski prvaci u krosu i putuju na državno prvenstvo

U Murskom Središću stasaju odlični atletičari i atletičarke

U srijedu, 21. listopada, OŠ  Podturen bila je organizator županijskog krosa za osnovne škole. Nastupali su učenice i učenici u kategorijama 5./6. i 7./8.razreda. Osnovna škola Mursko Središće imala je svoje predstavnike. 

Za učenice 7./8. razreda nastupale su Tena Marodi, Lea Marodi, Nika Jambrešić i Anja Jambrešić te fantastičnim pojedinačnim rezultatima, zauzevši 2., 3., 4. i 6. mjesto ostvarile su ekipnu pobjedu.

Naslov županijskih prvaka osvojili su i učenici 7./8.razreda. Nastupali su Patrik Nedeljko, Georg Turk, Fran Antolović i Mateo Trstenjak. Učenice i učenici ostvarili su plasman na Završnicu Državnog prvenstva školskih sportskih društava u krosu koje će se održati u svibnju 2019. godine u Poreču.

Učenici 5./6.razreda, ekipno su osvojili 2. mjesto. Za učenike su nastupali Niko Kolman, Emanuel Kontrec, Franjo Vuri i Noa Mavrek. Učenice 5./6.razreda, ekipno su osvojile 13. mjesto. Nastupale su Melani Vičar, Eva Varga, Mia Končić i Nikolina Jurak. Učenice i učenike vodila je Milena Bogdanović, mag.cin.

Čestitke svima, a učenicama i učenicima 7./8.razreda želimo puno sreće i sportskog uspjeha na Državnom prvenstvu gdje će predstavljati Međimursku županiju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije