MLADI PLANINARI

Belički Ftičeki uživali na planinarskom izletu na Grebengrad

Učenici OŠ Belica već drugu godinu za redom imaju mogućnost upotpuniti svoje slobodno vrijeme planinarskim aktivnostima

Nakon samo nekoliko tjedana stanke, u subotu 3. studenog 2018. belički Ftičeki, mladi planinari OŠ Belica, uživali su na drugom ovogodišnjem planinarskom izletu na Grebengrad. Maglovit i siv dan ispunili su jesenskim bojama, smijehom, igrom, skupljanjem lišća, pjesmom i vicevima.

Učenici OŠ Belica već drugu godinu za redom imaju mogućnost upotpuniti svoje slobodno vrijeme planinarskim aktivnostima. Ove je subote četrdesetak učenika u pratnji učiteljica Ivane Pavlic, Silvije Micek i Violete Mak te nekoliko roditelja uživalo u čarima maglovitog jesenskog dana na Grebengradu.

Nedostatak vidika nadoknadili su odličnom atmosferom i nezaboravnim druženjem. Ostvareni planinarski izlet rezultat je uspješne suradnje OŠ Belica s PD Bundek iz Murskog Središća. Iskusni Bundekovi vodiči Sonja Vršić, Krunoslav Tarandek i Zoran Marcijuš uz pomoć lokalnog planinarskog vodiča Nenada Puškadije mladim su Beličancima osigurali dan za pamćenje.

Sivu maglu koja je zaklanjala vidike rastjerala je topla dobrodošlica i čaj kojim je Ivan Loborec, tajnik PD Grebengrad, dočekao mlade planinare, a Vladislav Perković počastio je i okrijepio umorne Ftičeke odličnim gulašom o kojem će se još dugo pričati. Pod dojmom okusa, mirisa i boja jeseni Ftičeki već planiraju i nestrpljivo očekuju nove planinarske aktivnosti. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije