Gimnazija Josipa Slavenskog

Čakovečka Gimnazija na sajmu u Zagrebu predstavila projekt ‘Aktivno do znanja’

Cilj je projekta osuvremenjivanje nastavnih metoda rada i postupaka vrednovanja u nastavi koji će doprinijeti daljnjem rastu kvalitete Gimnazije

U sklopu Dana mobilnosti i edukacije zagrebačka agencija BHV Education organizirala je dvodnevni Međunarodni sajam obrazovanja u inozemstvu. Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec na Sajmu je predstavila svoj Erasmus+ projekt ‘Aktivno do znanja’ koji polako ulazi u posljednju fazu. Sajam je održan u petak i subotu, 12. i 13. listopada, u Hotelu Sheraton u Zagrebu.

U gimnazijski projekt “Aktivno do znanja” uključeno je dvanaest profesora, a planirano je četrnaest mobilnosti, odnosno edukacija. Cilj je projekta osuvremenjivanje nastavnih metoda rada i postupaka vrednovanja u nastavi koji će doprinijeti daljnjem rastu kvalitete Gimnazije.

Dokaz da provedene edukacije nastavnika već luče konkretne rezultate projekt je profesorice Karmene Vadlja Rešetar i profesora Miljenka Blažeke pod nazivom “Robotika u školi” koji je na natječaju Hrvatskog Telekoma “Generation Next”  izabran kao jedan od 45 projekta koji će HT sponzorirati. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije