VELIKO PRIZNANJE

Fotografija Paule Perko iz 8. razreda na naslovnici Matematike i škole

Naslovnicu najnovijeg broja stručno - metodičkog časopisa Matematika i škola, zvanog MiŠ, krasi fotografija Paule Perko, učenice 8. a razreda iz OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu.

MiŠ (Matematika i škola) je stručno-metodički časopis koji se bavi nastavom matematike u najširem smislu. Namijenjen je prvenstveno učiteljima i nastavnicima matematike s ciljem unapređivanja nastave matematike u školama, ali i svima koji se na bilo koji način bave matematikom.

U MiŠ-u se mogu pronaći tekstovi iskusnih prosvjetnih stručnjaka i učitelja praktičara. Obrađuju razne teme iz metodike nastave matematike, navode praktične i kreativne ideje u obradi nastavnih jedinica, iznose teme koje dopunjuju stručna znanja i predstavljaju najnovija iskustva u edukaciji i školovanju.

Broj 96 koji je aktualan i izašao je u listopadu krasi fotografija Paule Perko, učenice 8. a razreda iz OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu. Već smo pisali o radu s pijeskom u ovoj školi, a svoj doprinos dala je i fotografska grupa čija je članica Paula i koja je tijekom sata napravila nekoliko izuzetnih fotografija, a jednu od njih je uredništvo izabralo za naslovnicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije