BRIGE MATURANATA

Udruga studenata Međimurja i Srednja škola Čakovec u projektu ‘Kam na faks’

Ovaj projekt je zamišljen na način da se budućim brucošima (i onim mlađima) prezentiraju fakulteti iz svih krajeva Lijepe naše, kako bi se oni mogli orijentirati s obzirom na njihove interese za daljnjim školovanjem

Nova školska godina nedavno je započela, a s njome i nove brige ovogodišnjih maturanata. Vjerojatno postoje još mnogi neodlučni, ali i oni koji već dobro znaju na koji bi se fakultet htjeli upisati, međutim svaka informacija zlata vrijedi. Stoga je Udruzi studenata Međimurja, u suradnji sa Srednjom školom Čakovec, zadovoljstvo najaviti projekt “Kam na faks 2018.” koji će se održati 28. rujna 2018. (petak) u dvorani za predavanja u Srednjoj školi Čakovec.

Ovaj projekt je zamišljen na način da se budućim brucošima (i onim mlađima) prezentiraju fakulteti iz svih krajeva Lijepe naše, kako bi se oni mogli orijentirati s obzirom na njihove interese za daljnjim školovanjem. 

Kroz opuštenu atmosferu i na zabavan način buduće pripadnike akademske zajednice informira se o općenitim stvarima što se tiče fakulteta kojeg bi pohađali, o predmetima koje je potrebno položiti na državnoj maturi, studentskom životu, te o svemu što ih zanima i o čemu imaju pitanja vezano uz studiranje.

Međimurski studenti sa raznih fakulteta u Hrvatskoj spremno će odgovarati na pitanja svojih budućih kolega, dati im poneki savjet za učenje i usmjeriti ih ka novom razdoblju njihova života. Svi maturanti su pozvani, stoga se pridružite u što većem broju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije