BOGATA TRPEZA

Na otvorenju sportske dvorane u Orehovici iskazale se preloške kuharske snage

Raduje saznanje što su preloški učenici-kuhari i njihovi učitelji sve traženiji na manifestacijama gdje treba ponuditi finote. Oni su postali ponos Preloga, a ne zaostaju niti za ostalima međimurskim ugostiteljima. Mladi imaju od koga učiti jer s njima radi iskusna ekipa učitelja Srednje škole Prelog.

Cijelo vrijeme svečanosti otvaranja sportske dvorane u Orehovici, kao što i to priliči, bili su u sjeni, a tada su po završetku izbili u prvi plan. To su stručni učitelji kuharstva:  Milena Štajerec, Anica Naranđa,Slađana Herman i Krunoslav Tilošanec i stručni učitelj posluživanja Zoran Tomašić sa učenicima 3.ku i 4.thk razreda. 

Što su te večeri, 5. rujna, nudili nazočnima? – To je bio toplo hladni buffet stol za 200 osoba – kaže Krunoslav Tilošanec dopunjujući jelovnik: – Bila su tu i topla jela, punjena pileća rolica s pršutom i porilukom, mesne okruglice u krem umaku, svinjski medaljoni, piletina na orli način, hladna jela rolica od pileće paštete i pršuta, svinjski file u omotu od bučinih sjemenki, galantina od piletine i povrća, plate od sira, naresci….

Svi koji kušali njihove delicije ocijenili su učitelje i učenike odličnom ocjenom. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije