najmaturanti

Najmaturantski razred Međimurja na adrenalinskom danu u Accredo centru u Zasadbregu

Najgrada za najmaturante bio je adrenalinski dan u Accredo Centru Zasadbreg, a 'Amiši' iz 4.B Gimnazije Josipa Slavenskog iskoristili su je ovih dana

I ove godine smo godine, s organizatorom najvećih maturantskih partija, Caffe barom Millenium, organizirali glasanje za najmaturanske razrede. 

Foto natječaj je bio objavljen na Facebook stranici eMedjimurje.hr gdje su razredi maturanata čije fotografije su prikupile najviše ‘lajkova/glasova’, nagrađeni bogatim nagradama koje je pripremio Caffe bar Millenium. Najbolji maturantski razred Međimurske županije bio je 4.B razred Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec koji je prikupio čak 3708 glasova.

Najgrada za najmaturante bio je adrenalinski dan u Accredo Centru Zasadbreg + jedan koncert po izboru za cijeli razred u dvorani Mesap u organizaciji Caffe bara Millenium do kraja godine. 

Maturanti iz našeg 4.B, poznatiji kao amiši ovih su dana iskoristili svoj adrenalinski dan u Accredo centru u Zasadbregu. Iako su dan proveli aktivno, uhvatili smo ih kako zasluženo odmaraju nakon odrađene mature. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije