OŠ SVETI MARTIN NA MURI Proslavili Dan škole uz najavu adaptacije školske zgrade

– Evo, obaviješteni su kako su nam projekti prošli, predstoje dogovori i natječaji i u jesen bi trebala krenuti adaptacija naše škole. Vjerujem kako ćemo idući dan škole proslaviti u novim prostorima, kazala je prof. Petra Novinščak v.d. ravantelica.

Na uočnicu katoličkog blagdana i neradnog dana Tijelova, veličanstveno, te srcu lijepo i ugodno obilježili su i proslavili učenici i zaposlenici Osnovne škole Sveti Martin na Muri.

Priređen je dvosatni lijep, različit i bogat kulturno-umjetnički program u kojem u sudjelovali učenici ove svih razreda te gosti iz slovenske Onovne škole Videm pri Ptuju.

Sve njih kao i goste i uzvanike među kojima su bili općinski načelnik Dražen Crnčec, općinski vijećnici i djelatnici, domaći župnik prečasni Ivan Herceg, donedavni aktivni ravnatelj, a danas zamjenik varaždinskog župana Tomislav Paljak, ravnateljica selničke škole Anica Rašperger, gospodarstvenici, predstavnici udruga i klubova, policije, prijatelji škole i mnogi drugi, srdačno je pozdravila v.d. ravnateljica profesorica Petra Novinščak.

Ravnateljica je naglasila kako je školska godina u potpunosti ispunila planove i programe rada, a da je ona osobno kao nova ravnateljica učinila sve kako bi škola ostala na dobrom glasu.

Najavila je skoru adaptaciju postojeće školske zgrade, zahvalila svima koji su joj na bilo koji način pomogli u njenom novom, ravnateljskom poslu.

Ravnateljica Novinščak, zaslužnim, uspješnim i najboljim učenicima podijelila je priznanja i zahvalnice, a jednako tako i djelatnicima, te zaslužnim pojedincima i podupirateljima škole i njezinih akivnosti.

U sklopu ove priredbe otvorene su i tri izložbe, odnosno radionice koje su osmislile i održale Učenička zadruga Tinček pod vodstvom učiteljice Marije Hergotić, Likovna Republika, Župni Caritas te volonterka u Africi Tanja Jambrović.

Himnu Lijepa naša domovino na početku priredbe izveo je školski Pjevački zbor pod ravnanjenm profesora Stjepana Horvata, a prigodne riječi uputili su gosti i uzvanici događaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije