U OŠ Hodošan međužupanijsko natjecanje mladih Crvenog križa

U subotu 5. travnja 2014. s početkom u 11 sati, u Osnovnoj školi Hodošan održava se VI. međužupanijsko natjecanje mladih Crvenog križa za osnovne i srednje škole. Ovo organizacijski izuzetno zahtjevno natjecanje okuplja 19 ekipa iz osnovnih i srednjih škola Međimurja.

Iz Krapinsko–zagorske županije sudjeluju osnovne škole: OŠ Stubičke Toplice, OŠ Pavla Štoosa Kraljevec na Sutli, OŠ Augusta Cesarca Krapina, OŠ Đure Prejca Desinić, OŠ Veliko Trgovišće, OŠ Belec i srednje škole: SŠ Krapina, SŠ Pregrada, Gimnazija A. G. Matoša Zabok i SŠ Zlatar. Iz Međimurske županije sudjeluju: OŠ Hodošan i Ekonomska i trgovačka škola Čakovec.

Iz Varaždinske županije sudjeluju: OŠ Ludbreg, OŠ Breznički Hum, VI. OŠ Varaždin i OŠ I. K. Sakcinskog Ivanec te srednje škole: SŠ Ludbreg, SŠ Ivanec i Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola Varaždin. Osim 114 učenika natjecatelja u organizaciji sudjeluje još 180 mentora, članova povjerenstava, komisija, liječnika i medicinskog osoblja, voditelja na odmorištima, učenika u programu dobrodošlice i učitelja škole domaćina.

Dolazak do OŠ Hodošan nakon 10 sati, kao i konačni odlazak kućama gradska i županijska društva organiziraju u vlastitom aranžmanu. Proglašenje pobjednika, podjela pehara i Biltena te druženje sudionika i gostiju bit će nakon u Restoranu “Zelengaj” na graničnom prijelazu Goričan u 17 sati.

Pobjedničke ekipe u kategorijama pomladak i mladež škola bit će sudionice 18. državnog natjecanja u Novom Vinodolskom u vremenu od 9. do 11. svibnja 2014. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije