U Hodošanu županijsko natjecanje mladih Crvenog križa

U subotu, 14. ožujka 2015. s početkom u 9,30 sati, u Osnovnoj školi Hodošan održava se 11. Natjecanje mladih Crvenog križa za osnovne i srednje škole.

Ovo organizacijski zahtjevno natjecanje koje organizira Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec i Osnovna škola Hodošan okuplja 15 ekipa iz osnovnih i 4 ekipa iz srednjih škola Međimurja (114 učenika, 21 voditelj, 50-tak članova povjerenstva i zaduženih djelatnika domaćina OŠ Hodošan, 70-tak učenika OŠ Hodošan zaduženih u programu, reguliranju prometa, praćenju natjecanja te određeni broj pozvanih gostiju…), ukupno preko 250 sudionika.

Dolazak do OŠ Hodošan, kao i konačni odlazak kućama škole sudionice organiziraju u vlastitom aranžmanu. Proglašenje pobjednika, podjela pehara i Biltena te druženje sudionika i gostiju bit će u Restoranu “Zelengaj” na graničnom prijelazu Goričan. Prijevoz od OŠ Hodošan do “Zelengaja” i povratak do škole bit će organiziran autobusom u dvije vožnje.

Pobjedničke ekipe u kategorijama pomladak i mladež škola bit će sudionice 7. regionalnog natjecanja u Ludbregu 18. travnja 2015. godine. Na dosadašnjih 6 regionalnih natjecanja u Varaždinu, Krapini, Donjem Kraljevcu, Lepoglavi i Hodošanu međimurske škole uvijek su osvajale medalje (spomenimo prva mjesta ekipa iz Male Subotice, Domašinca i dvije Hodošana, zatim drugo i treće mjesto OŠ Hodošan te četiri drugih mjesta ekipe Gimnazije J. Slavenskog Čakovec). Naši mladi humanitarci spadaju u 10 najboljih ekipa u Hrvatskoj.

Program natjecanja pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije