iDan u I. osnovnoj školi Čakovec

>> iDan u I. osnovnoj školi Čakovec

Povodom Dana škole predstavili smo najznačajnije aktivnosti i uspjehe naše škole ostvarene u ovoj školskoj godini. Školska godina 2014./2015. u znaku je uvođenja i primjene informacijsko komunikacijske tehnologije u gotovo sve predmete, za sve uzraste učenika u svakodnevnoj nastavi.

Škola je bogatija za iPad lab, robote Lego Mindstorms i Apple Sphero, 3D printer, a ponosno nosimo titulu prve Carnetove e-škole u našoj županiji i prve škole partner Appleu u ovoj regiji.

Najvažnija komponenta u izrastanju u pravu e-školu su učitelji i učenici koji svakodnevno usvajaju nova znanja i vještine, razvijaju vlastitu kreativnost i inovativnost, digitalne kompetencije i kompetencije za cjeloživotno učenje.

Učenici i učitelji naše škole su Dan škole obilježili i kao iDan te su predstavili svoje multimedijalne i interaktivne obrazovne sadržaje koji su nastali koristeći različite aplikacije na iPadima.

Na školskoj priredbi 14 učiteljica naše škole primilo je priznanja za edukaciju odgojno obrazovnog rada na iPadu koje su im dodijelili Kosjenka Brajdić Petek, certificirana Apple trenerica i Željko Milić, voditelj obrazovnog tržišta kompanije Apcom – zastupnika Apple za Hrvatsku i regiju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije