U I. OŠ Čakovec održane radionice s tematikom međimurskog zmaja

U protekla dva tjedna korisnici poludnevnog boravka u sklopu programa Ponudimo još više koji provodi Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec, sudjelovali su na nekoliko radionica u I. osnovnoj školi Čakovec.

Održane su tri radionice s tematikom pozoja – međimurskog zmaja. Prva po redu je bila likovna radionica koja se održala 19. lipnja. Korisnici poludnevnog boravka su zajedno s osnovnoškolcima iz gline modelirali pozoja, a uradci će svima ostati za uspomenu. Slijedila je informatička radionica, 01. srpnja, gdje su sudionici zajedničkim snagama izradili vlastiti kviz na temu pozoja, obitelji Zrinski i općenitih pitanja o Gradu Čakovcu.

Posljednja po redu, ekološka radionica, održana 02. srpnja, odnosila se na izradu pregača i vrećica od ekološkog materijala. Radionice su se održale u suradnji s pedagoginjom škole, Dubravkom Kečkeš, a s obzirom na zadovoljstvo svih sudionika, otvorena su vrata prema novim zajedničkim programima u budućnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije