Studenti Međimurskog veleučilišta na 9. Turizmijadi u Budvi

>> Studenti Međimurskog veleučilišta na 9. Turizmijadi u Budvi

Na 9. Turizmijadu otputovalo je 42 studenata Međimurskog veleučilišta u Čakovcu. Studenti Veleučilišta sudjelovali su na 9. Međunarodnom kongresu fakulteta za turizam i hotelijerstvo u Budvi od 4. do 8. svibnja 2016.

Od ukupno 26 fakulteta iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Engleske, Međimursko veleučilište u Čakovcu ostvarilo je rezultate koji su nam donijeli 3. mjesto u generalnom plasmanu. Studenti su se natjecali u sportskom i edukativnom dijelu. Pokazali su iznimno znanje i sposobnosti u natjecateljskim disciplinama te ostvarili sljedeće rezultate: futsal muški (1. mjesto), vuča konopa muški (1. mjesto), vuča konopa žene (3. mjesto), odbojka muški (3. mjesto), odbojka žene (4. mjesto), odbojka na pijesku mješovito, šah muški (2. mjesto), stolni tenis žene (3. mjesto).

U ovogodišnjem Case Study izazovu sudjelovali su studenti 3. godine Menadžmenta turizma i sporta koji su prezentirali svoj projekt na temu studentski događaj pod nazivom “Međunarodna konferencija fakulteta za turizam i ugostiteljstvo – Trendovi kontinentalnog turizma”. Od mnogih zanimljivih predavanja izdvajamo predavanje na temu “Personal Branding” dr. Roba Davidsona. Studenti su nakon edukativnih i sportskih sadržaja tijekom dana svoja druženja nastavljali u klubu “Trocadero”.

Ovim putem zahvaljuju sponzorima na podršci: Studentskom centru Varaždin, DG Sport-u, Međimurskim vodama i Gradu Čakovcu. Posebno hvala dekanici Međimurskog veleučilišta u Čakovcu doc. dr. sc. Nevenki Breslauer, prof. v. š. na podršci i pomoći tijekom priprema. Čestitke svim studentima na ostvarenim uspjesima na 9. Turizmijadi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije