OŠ M. Središće: Učenici osvojili 2. mjesto na prvenstvu atletike, a učenice 3.

U Zagrebu na stadionu ‘Mladost’ održana je Poluzavršnica Državnog prvenstva iz atletike za učenike i učenice 5./6.razreda. Nastupali su škole predstavnici iz šest županija – Varaždinske županije, Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarsko-bilogorske županije, Grad Zagreb, Virovitičko-podravske i Međimurske županije.

Pravo nastupa ostvarili su ekipnom pobjedom na županijskom natjecanju iz atletike za osnovne škole. U obadvije kategorije na Poluzavršnici natjecanja Međimursku županiju predstavljali su učenici i učenice OŠ Mursko Središće. Učenici su ekipno osvojili 2. mjesto.

Par bodova ih je dijelilo od prvog mjesta i plasmana na Državno školsko natjecanje koje će se 2 do 4. lipnja održati u Vinkovcima. Učenici altetičari: Niko Kodba, Fran Antolović, Urban Pokrivač, Marko Lisjak, Antonio Martinjaš, Lovro Zadravec, Matija Varga, Erik Kukulić, Karlo Bogdan.

Učenice su ekipno osvojile 3.mjesto. Učenice atletičarke: Tena Marodi, Lea Marodi, Iva Hranilović, Nika Jambrešić, Anja Jambrešić, Marinela Novak, Lara Palnec, Anamarija Levačić, Chiara Pintarić, Rebeka Novinić, Melani Tuksar.

Nakon fantastičnih rezultata, pojedinačnih i ekipnih učenici i učenice vratili su iz Zagreba sretni, s medaljama i peharima. Voditelj ekipa bila je Milena Bogdanović, prof. Čestitke učenicima i učenicama OŠ M.Središće i želimo im puno sreće i sportskog uspjeha daljnjim natjecanjima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije