Cvrkut glasniji od jata ptica

>> Cvrkut glasniji od jata ptica

Prvi cvrkut treći puta u OŠ Hodošan

I treće službeno natjecanje u pjevanju u OŠ Hodošan održano je pred brojnim gledateljima i navijačima. Projekt Prvi cvrkut koji provodi učiteljica glazbene kulture Andrea Ščapec opet je iz svakodnevice školskog života izvukao brojne zanimljive ljubitelje pjevanja pred publikom. Škola čiji učenici brzo trče, izrađuju ekstramobile, i najvažnije, lijepo pjevaju, time je samo potvrdila da će biti dobar domaćin stotinama malih pjevača na županijskoj smotri školskih zborova u ožujku 2017. godine.

Žiri u sastavu: Andrea Ščapec, Liljana Kralj, Katarina Barić, Kristina Vrabec i Sanja Rašan odlučio je o pobjednicima. U kategoriji razredne nastave prvo mjesto osvojila je Lana Blagus iz Hodošana,drugo Nina Kolarić iz Donjeg Hrašćana, a treće mjesto Nikolina Kramar Donjeg Pustakovca. U kategoriji predmetne nastave prvo mjesto je osvojio je Karlo Levačić iz Hodošana, drugo Laura Kramar iz Donjeg Pustakovca i treće Rea Sabol iz Hodošana. Siniša Sakač iz Svetog Jurja u Trnju primio je nagradu za najzabavniji nastup u 2015., a ovogodišnju notnu statuu osvojio je Ivan Sabol iz Palinovca

Voditeljice priredbe bile su Nadja Vuk i Sara Jesenović. Svi pjevači bili su nagrađeni slatkim nagradama, a pobjednici notnom statuom čiji je idejni konstrukor učitelj predmeta Tehnička kultura Kristijan Ovčarić, metalni dio izradila je i donirala tvrka Dohomont iz Goričana. Na razglasu je radio domar Tomislav Sabol, a slatke Nagrade su dodjelili ravnatelj Ivan Barić i voditeljica Andrea Ščapec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije