PISANICA Susret učenika, roditelja i djelatnika OŠ Hodošan

Kao uvod u uskrsne dane Osnovna škola Hodošan na Cvjetnicu 9. travnja dvanaesti puta za redom organizira Susret učenika, roditelja, djelatnika i prijatelja Škole pod nazivom Pisanica.

Tradicionalno, s početkom u 9 sati, održava se Sveta misa koju vodi župnik Župe Sveti Juraj u Trnju vlč. Darko Kelemenić. U čitanju će se predstaviti vjeroučitelji sa školskog područja OŠ Hodošan, a u pratnji Mise sudjelovat će župni zbor. U osiguranju objekata pomaže vatrogasna mladež DVD-a Hodošan i Palinovec.

Školi će se pridružiti stalni prijatelji iz Područnog odjela Dječjeg vrtića ‘Ftiček’ Hodošan, a po prvi puta svoje radno mjesto imat će Zaklada ‘Prof dr. Josip Sabol’. Nakon misnog slavlja u športskoj dvorani otvara se osobito prepoznatljiv izložbeno-donacijski sajam uskrsnih pisanica, čestitki i vrijednih predmeta.

Kupovanjem ukrasnih jaja, kolača, igračaka, jastuka, tjestenine, cvijeća i mnogih drugih iznenađenja iz godine u godinu značajno se poboljšavaju higijenski i materijalni uvjeti za boravak učenika u matičnoj školi u Hodošanu te područnim odjelima Sveti Juraj u Trnju i Palinovec.

O namjeni sredstava odlučuje Vijeće roditelja. Za ovu priliku Zaklada “Prof dr. Josip Sabol” je učenicima škole za praćenje suvremene nastave poklonila dva kompleta interaktivnih ploča (tzv. pametnih ploča) s projektorima i nosačima u iznosu preko 24.000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije