Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
BUDUĆI VOZAČ Karlo Gužvinec drugi na državnom u Šibeniku

BUDUĆI VOZAČ Karlo Gužvinec drugi na državnom u Šibeniku

U turističkom naselju Solaris u Šibeniku od 28. do 30. ožujka 2017. održano je Državno natjecanje učenika u obrazovnom sektoru Promet i logistika.

Domaćin natjecanja bila je Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina iz Velike Gorice. Znanja i vještine tom su prilikom pokazali srednjoškolci koji se obrazuju za zanimanja pomorski nautičar, tehničar za logistiku i špediciju, tehničar za željeznički promet, vozač motornog vozila, tehničar cestovnog prometa, tehničar za poštanske i financijske usluge, tehničar PT prometa i zrakoplovni prometnik.

U disciplini vozač motornog vozila učenik Gospodarske škole Čakovec Karlo Gužvinec (3. VO) u konkurenciji 16 natjecatelja osvojio je drugo mjesto, a Silvio Radiković u disciplini tehničar cestovnog prometa u konkurenciji 12 natjecatelja osvojio je peto mjesto.

Mentor Silviju Radikoviću bio je nastavnik Stjepan Novak, a učeniku Karlu Gužvincu nastavnik Ivica Mlinarić. Nastavnici inspirativnima smatraju riječi Alberta Einsteina: 'Ne trudite se postati uspješan, već vrijedan čovjek'. Čestitke našim učenicima i njihovim mentorima!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!