ATOMI iz OŠ Goričan drugi u državi na Školskom plesnom virtualnom showu

Plesna skupina Atomi iz OŠ Goričan na Školskom plesnom virtualnom showu koji organizira Hrvatski školski sportski savez, u disciplini najbolje plesne skupine, ostvarila je drugo mjesto u državi prema glasovima članova povjerenstva. Na natjecanju je sudjelovalo 28 škola iz RH koje su poslale videouratke svojih plesnih koreografija.

Natjecanje se provodilo u dvjema disciplinama: za najpopularniju i najbolju plesnu skupinu u RH. U disciplini najpopularnija plesna skupina glavni je kriterij uspjeha bio broj glasova (lajkova i komentara na FB i web stranici Hrvatskog školskog sportskog saveza). U disciplini najbolja plesna skupina glavni je kriterij bila prosudba natjecateljskog povjerenstva. U toj kategoriji pobijedila je OŠ Kraljevica, a Atomi iz OŠ Goričan dijele drugo mjesto s OŠ Nikole Tesle iz Rijeke.

Iako nismo uspjeli skupiti dovoljan broj lajkova u disciplini najpopularnije plesne skupine, veseli nas činjenica što su članovi prosudbenog povjerenstva prepoznali kvalitetu naše izvedbe i dodijelili nam drugo mjesto u disciplini najbolje plesne skupine.

Članovi plesne skupine Atomi (Petra, Jakob, Dominik, Fran i Patrik) i učiteljica Snježana Granatir zahvaljuju se svima koji su ‘lajkali’ i komentirali njihovu plesnu koreografiju, koji ih podržavaju u njihovim plesnim nastupima i vesele se njihovim uspjesima.

Atomi se zahvaljuju gospođi Jasminki Hranjec i studiju VIPRO iz Preloga na snimanju videa njihove plesne koreografije. Velika hvala svim učiteljima OŠ Goričan, a posebno ravnatelju Zlatku Varošancu na velikoj pomoći i podršci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije