COOLIJADA 2017 Glasajte za ‘najmaturanticu’ ili ‘najmaturanta’

Dani maturanata, i ove će se godine obilježiti u Međimurskoj županiji pod poznatim nazivom ‘Coolijada 2017.’

Kao i dosadašnjih godina, glavni nositelj aktivnosti su Međimurska županija, gradovi Čakovec, Prelog i Mursko Središće, te Policijska uprava međimurska. Ovaj se oblik suradnje provodi već četrnaestu godinu zaredom i polučio je vrlo dobre rezultate, te je prihvaćen od međimurske javnosti.

>>> Program ‘Coolijade 2017.’

Akcija započinje objavom prijavnica za izbor naj-maturanta i naj-maturantice svim međimurskih srednjih škola.

Slike naj-maturanata i glasački listići objavit će se 28. travnja, 5. i 12. svibnja u Međimurskim novinama, odnosno 2., 8. i 15. svibnja u Listu Međimurje.

Ujedno, na lokalnoj televiziji, Srce TV-u, kao i internetskim portalima medjimurje.hr i mnovine.hr objavit će se fotografije predloženih maturanata uz telefonski broj za glasovanje (SMS poruka na broj: 666 555).

Također, u svim srednjim školama bit će postavljene glasačke kutije u koje će se moći ubacivati glasački kuponi. Glasovanje završava u četvrtak, 18. svibnja.

Proslava Dana maturanata traje od utorka, 16. do petka, 19. svibnja, a završava mimohodom maturanata ulicama grada Čakovca u petak s početkom u 14 sati (formiranje kolone maturanata kod Ekonomske i trgovačke škole Čakovec).

Završna svečanost održat će se u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec, koncertom bendova ‘Nova vrsta’, ‘If a restart’, ‘Dobre vibracije’ i ‘Mustač bend’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije